Розглянувши національні страви кожної з країн , ми визначили ,що українська кухня є найкориснішою. Тому, що в українській кухні дуже багато продуктів та других страв які зазнають складної теплової обробки — спочатку їх обсмажують або варять, а потім тушкують або запікають.Це є найбільш відмітною рисою технології української кухні. Складна теплова обробка дає змогу зберегти аромат страв і надає їм соковитості. Велика кількість страв (крученики, завиванці, фарширована птиця й овочі, шпиговане салом і часником м'ясо і тд.) приготовляються у шпигованому і фаршированому вигляді. Особливо смачні і корисні комбіновані страви з м'яса та овочів — голубці з м'ясом, крученики волинські, яловичина шпигована з буряками і тд. Українські страви відомі своєю різноманітністю та високими смаковими якостями. Українська кухня нараховує сотні рецептів: борщі й пампушки, паляниці й галушки, вареники й ковбаси, печеніта напої з фруктів і меду, відомі далеко за межами України.
Немає коментарів:
Дописати коментар